Medezeggenschap en toezicht:
een sterke combinatie

Agenda

Lees hier het jaarplan 2019-2020 van de Alliantie Medezeggenschap en Governance.

Woensdag 26 juni 2019

Meer informatie volgt spoedig.

Dinsdag 23 april 2019

Technologische ontwikkelingen zijn de motor achter de veranderingen in onze organisaties en ondernemingen. Die motor zorgt voor veel veranderingen en de veranderingen gaan snel. Sommige technologische ontwikkelingen mag een organisatie niet missen. Mis je ze wel, dan kan je businessmodel worden uitgekleed en de toekomst van je organisatie op het spel komen te staan. Ook als je bijtijds schakelt blijft het opletten. Nieuwe technologieën brengen nieuwe kansen en ook nieuwe risico's. Kansen en risico's die op voorhand niet voor de hand liggen.

Als technologische ontwikkelingen zo veel bepalend zijn, wat is dan de rol van de RvC/RvT? Hoe vul je als toezichthouder die rol in? Hoe verdeel je onderling de taken?

Jeannine Peek, Vice President & Regional General Manager bij Dell Technologies, zelf ook toezichthouder, verzorgt in het eerste gedeelte van de bijeenkomst een presentatie die achtergronden en uitdagingen verheldert en aanscherpt. In het tweede gedeelte zal Paul Becht van WissemaGroup een discussie leiden over bovengenoemd thema. 

Dinsdag 23 april 2019 van 15.00 - 17.00 uur bij de SER in Den Haag, met aansluitend een borrel.

Bent u commissaris/toezichthouder (op voordracht van de OR) en wilt u deelnemen aan een bijeenkomst, stuur dan een bericht aan info@medezeggenschap-en-governance.nl

 

Zodra er meer data bekend zijn, worden deze via de website kenbaar gemaakt.