Medezeggenschap en toezicht:
een sterke combinatie

Agenda

  • Voorjaar 2021 ‘De governancedriehoek in bedrijf: Hoe de samenwerking tussen bestuur, toezichthouders en ondernemingsraad de organisatie vooruithelpt´ Openbare bijeenkomst Denktank AMG

In het voorjaar van 2021 organiseert de Alliantie Medezeggenschap en Governance (AMG) een interactieve bijeenkomst ter ere van de presentatie van de publicatie over de samenwerking in de governancedriehoek gevormd door bestuur, toezicht (RvC/RvT) en ondernemingsraad. In de publicatie gaat de aandacht, naast het algemene kader, uit naar de drie een-op-een relaties in de driehoek en de samenwerking van de drie partijen gezamenlijk.

We hebben een interessant programma voor u samengesteld met Inge Brakman, voorzitter van AMG en commissaris, als dagvoorzitter en een interview met de auteurs van de publicatie. In het tweede deel van de middag gaan we nader op het thema in tijdens de break-outsessies.

Deze middag stond gepland voor november/december 2020, maar omwille van de huidige maatregelen hebben wij besloten deze bijeenkomst door te schuiven naar 2021.

Gelet op de COVID-19 ontwikkelingen en interactiviteit van het programma is er slechts beperkt ruimte beschikbaar en zullen wij indien nodig een selectie op de inschrijvingen moeten toepassen. Wij beogen een gevarieerd deelnemersveld van personen uit de governancedriehoek. Bij wijzigingen van de richtlijnen en aanwijzingen van de Nederlandse overheid en het RIVM zullen wij uiteraard een aanpassing in het programma maken of de bijeenkomst verplaatsen.

Samenwerking van AMG partners Nationaal Register, SER, WissemaGroup en De Voort Advocaten | Mediators.

Lees hier het jaarplan 2019-2020 van de Alliantie Medezeggenschap en Governance.